Tóta W. a hvg.hu-n egyszerű „balesetnek” nevezte a 2006 őszi szemkilövetéseket, ami már önmagában minősített aljasság, hiszen baleset az, ha például a rendőr kezében véletlenül elsül a fegyver, és valaki emiatt megsérül. Ám a szándékosan, fejmagasságban való tüzelés nem baleset – a fakabát olyankor akarattal sérülést akar okozni. Ha nem akarna, akkor a levegőbe lőne, vagy legalább lábra, hogy csökkentse a súlyos sérülés kockázatát. Ám a korabeli felvételeken jól látszik, hogy mindegyik puskás fejmagasságban lövöldözött.

Tóta W. másik aljassága, hogy hazug módon lehazugozza Schiffer Andrást, amiért ő többes számban írt a szemkilövetésekről. Ugyanis Tóta W. csak egyről tud. És ha ő egyről tud, akkor annak úgy kell lennie.

Valójában a 2006. október 23-ai gumilövedékes rendőrterrornak legkevesebb tizennégy szemsérültje volt a kórházaktól származó adatok szerint. A Civil Jogász Bizottság jelentése szerint közülük négyen maradandó fogyatékosságot szenvedtek. Lásd: itt.

A ténylegesen szemkilőttek közül három ember (Nagy Laszló, Csorba Attila és Kenéz Károly) neve több médiumban (pl. Index) is megjelent, őket a tájékozottabb hírfogyasztók jól ismerhetik. Lásd például: itt.

Vicces, hogy a láthatóan minimális 2006 őszi ismeretekkel, olvasottsággal sem rendelkező Tóta W. azt a Schiffer Andrást próbálja kioktatni, aki akkoriban, még TASZ-osként több civil áldozat jogi képviseletét látta el.

Amikor ilyen nagy a mellény, törvényszerűen jön a pofára esés. Persze, egy ballib publicista fontos ismérve, hogy a híreket, a valóságot nem ismeri, nem is akarja megismerni, mert az megzavarná torz világképét, botor kinyilatkoztatásait.

 

Szerző: Pilhál Té  2016.09.01. 01:36 1 komment

Címkék: gumilövedék szemkilövés 2006 ősz 2006. október 23. Schiffer András Nagy László Tóta W. Csorba Attila Kenéz Károly Civil Jogász Bizottság

A bejegyzés trackback címe:

https://pilhaltamas.blog.hu/api/trackback/id/tr911667236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zb74 2016.09.01. 10:32:13

Nem tudom, mióta terjedt el ez a hazugság az egy szem véletlen áldozatról, de mostanában szinte mindenhol ezt olvashatni - még Balogh S. Éva professzor asszony Hungarian Spectrum című blogján is: hungarianspectrum.org/2016/08/30/the-first-convicted-hungarian-terrorist-gyorgy-budahazy/
Pedig Pilhál úrnak van igaza; a gumilövedékek tizennégy szemsérülést okoztak (számtalan egyéb sérülés mellett); négyen meg is vakultak az érintett szemükre.
süti beállítások módosítása