Egymillió dolláros óvadékot ajánlott föl a védelem Dominique Strauss-Kahn szabadulásáért. Szerencsére a vén szatír kérelmét elutasította a bíróság, így az IMF vezére egyelőre nem tehet kárt több szobalányban. Szombaton - mint ismert - részben sikerrel megerőszakolt egy 32 éves szobalányt New Yorkban.

Egymillió dollár.

Honnan a rozzant nyavalyából van ennek az alaknak egymillió dollárja?

Talán a nekünk és más szerencsétleneknek a nyakára hurkolt brutálkamatú hitelekből...

Adódik a kérdés: ha ennyi pénze van, miért nem vesz meg egy komplett luxusprostituált hálózatot ahelyett, hogy a vele egy légtérben port törlő szerencsétlen szobalányt zargatná petyhüdt vágyaival? Mert az izgalmasabb?

Meg aztán az is furcsa, hogy egy Tristane Banon nevű francia író-újságírónőnek miért csak most jut eszébe feljelentést fontolgatni egy közel tíz évvel (!) ezelőtti állítólagos szexuális bántalmazásért.

Hol járt eddig? A Holdon?

Szó se róla, Strauss-Kahn nagy valószínűséggel egy tesztoszteron-túltengésben és kapuzárási pánikban szenvedő pasas, aki az elmúlt években csak akkor nem csalta meg a feleségét, ha éppen aludt. (Nyilván, alvás közben sem a nejével álmodott.)

De akkor is, ennek a történetnek kezd határozottan forgatókönyv-ájere lenni.

Majd meglátjuk, mi sül ki a Strauss-Kahn-sagából. De hogy bűzlik, az biztos.

Szerző: Pilhál Té  2011.05.16. 20:00 Szólj hozzá!

Címkék: new york imf strauss kahn dominique tristane banon

A bejegyzés trackback címe:

https://pilhaltamas.blog.hu/api/trackback/id/tr752909145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása