Oltári nagy pánikot keltett a szombati nagykörúti merénylet ballib körökben. Vasárnap délutánig csak úgy szikrázott az internet, és követelték a választ, miközben a Fidesz-Jobbik-LMP szép csendben várt.

Nem kell nagy ész megtippelni, mi volt a riadalmuk oka: ha terrorista akció történt, akkor október 2-át már most, egy héttel a népszavazás előtt elbukták, az emberek még tömöttebb sorokban rohannak majd nemmel szavazni jövő vasárnap, és nincs az a migránssimogatásra szakosodott erő, amely eltéríthetné őket ettől.

Miután a rendőrség felesleges nyilatkozatok helyett nyomozott, ballibék csak ültek otthon, és körömrágva, kéztördelve várták a híreket. Szerették volna tudni, van-e értelme még kampányolni a héten, vagy (ha terrorakció volt) hagyják a csodába az egészet, úgysem érdekel már senkit a szabotázsra buzdításuk, s a maradék üres plakátjukra inkább ligetvédős-famegmentős szövegeket nyomtassanak.

Hát ezért adott példátlanul arcátlan módon ultimátumot a DK a rendőrségnek, ezért konteózott Szanyi Tibor dramaturgiáról, Török Zsolt pedig a kamerák felvételeiről, ezért írta félve Molnár Zsolt, hogy csak a tárgyszerű tájékoztatásnak van helye, ezért ült tűkön Kerner Zsolt (24.hu), ezért groznijozott Tóta W., ezért iszlámállamozott Konok Péter stb.

Papp Károly sajtótájékoztatója talán visszarántotta őket a szakadék széléről: mégsem muszlimok voltak. Lehet fújtatni, pihegni keveset. Még van remény az érvénytelenségre, esetleg…

 

Szerző: Pilhál Té  2016.09.25. 23:37 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: mszp robbantás Szanyi Tibor DK Török Zsolt Teréz körút Tóta W. Árpád Konok Péter Molnár Zsolt Papp Károly Kerner Zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://pilhaltamas.blog.hu/api/trackback/id/tr4011743443

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pilhál Tamás: Ezért várták türelmetlenül a híreket ballibék a robbantásról! 2016.09.26. 11:26:01

Miután a rendőrség felesleges nyilatkozatok helyett nyomozott, ballibék csak ültek otthon, és körömrágva, kéztördelve várták a híreket. Szerették volna tudni, van-e értelme még kampányolni a héten.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása