Morvai Krisztina jól látja. Amit az ejrópunió művel, az nem a magyar kormány, hanem Magyarország elleni agresszió. Háború. Ilyenkor nincs helye pártpolitikának.

Ilyenkor egy valamirevaló ellenzéki politikus – mégha más kérdésekben kritizálja is a kormányt – kiáll a hazája mellett. Morvai Krisztina így tett. És ezért tisztelet illeti.

Az pedig ne zavarjon senkit, hogy eközben balliberális ellenzékünk Bajnaistul, kiskörmösöstül ott integet Reding asszony kosztüm-hajtókáján, és csápolva követel szankciókat, szavazati jog-megvonást. Drukkolok is nekik: fokozzák csak a tempót. Így talán még többeknek leesik a tantusz, ki melyik csapatban játszik.

Mit is mondott Leia hercegnő a Csillagok háborújában a birodalmi kancellárnak? „Minél jobban szorítják össze a markukat, annál többen csúsznak ki a kezeik közül.” Így legyen.

 

Szerző: Pilhál Té  2013.04.18. 15:41 Szólj hozzá!

Címkék: Morvai Krisztina Európai Unió Bajnai Bauer Tamás Reding kiskörmös Leia hercegnő

A bejegyzés trackback címe:

https://pilhaltamas.blog.hu/api/trackback/id/tr355233353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása