Most aztán jó kis pogromot szerveztetek Bayer Zsoltnak, pupákok! Innen is gratulálok hozzá! 

Olyan jól sikerült, hogy most neveitek ott figyelnek szépen sorban egymás alatt, mint legyek a légypapíron. Egy torz kor, egy torz eszme mementóiként. Emberek, akik azt szajkózzák, hogy nem szeretik a gyűlöletkeltést, az intoleranciát, de közben oly embertelenül képesek gyűlölni, kirekeszteni a nekik nem kedveset, mint senki emberfia. Mikor már azt hinnénk, ez képtelenség, ők fokozzák fokozhatatlan gyűlöletüket, s társaikkal össze is hangolják azt, hogy minden napra jusson egy-egy szívszaggató lovagkereszt-visszaadás.  

Azért az már szó szerint nagyon mélyről jövő, amikor valaki halott, elföldelt családtagja kitüntetését postázza vissza az államfőnek. Így járt Ranschburg Jenő és Koltai Tamás. Családjaik eldöntötték, hogy ők is biztosan visszaadnák, ha még itt lennének köztünk. Slussz.  

Halottidézés is volt előtte, tessék mondani? Vagy csak vuduzás, asztaltáncoltatás?  

Gyanítom, a pogrom tovább fokozható, folytatható, további sírgödrökbe szállhatnak még alá a ballib szeánsz résztvevői, hogy kiéljék lincselési hajlamaikat. De jó ha tudják: ezzel csak saját magukat ássák még mélyebbre.

U.i.: Azért kíváncsi lennék, ha Bayer legközelebb valami pénzdíjas kitüntetést kapna, az érintett ballib lincselők arról is lemondanának? Költői kérdés volt – a válasz tutira: nem.

 

 

 

Szerző: Pilhál Té  2016.08.29. 23:09 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: ballib lovagkereszt Bayer Zsolt Koltai Tamás Ranschburg

A bejegyzés trackback címe:

https://pilhaltamas.blog.hu/api/trackback/id/tr1011660854

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pilhál Tamás: Magukat ássák mélyebbre 2016.09.01. 12:52:02

Most aztán jó kis pogromot szerveztetek Bayer Zsoltnak, pupákok! Innen is gratulálok hozzá! Most neveitek ott figyelnek szépen sorban egymás alatt, mint legyek a légypapíron. Egy torz kor, egy torz eszme mementóiként.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása