Ezt is megértük. Gréczy pajtás alól kiszervezték a saját blogját.

Lehet rajta jókat röhögni, kétségtelen.

Egyik pillanatban még írta a szokásos nagy ívű és mélyen szántó marhaságait az egyre fokozódó orbáni diktatúráról, alkotmányos puccsról, náciveszélyről és cenzúráról, a következőben meg kedvenc pártja utasítására az ő gumiszobáját cenzúrázták ki a stop.hu-ról, sőt, a Népszava internetes kiadásából is eltűnt az És mégsem szakad az MSZP című örökzöldje. (Azután, hogy a nyomtatott lapban már megjelent!)

Így veszejti el a Párt a legkiválóbbjait!

Két dolog ugrik be erről a tipikusan szoci, lábszagú eljárásról:

1. Az elvtársaknak a sok rossz tulajdonságuk mellett mindig is megvolt az a kellemes szokásuk, hogy a reformok és a megszorítások közötti szűk félórákban eltették egymást láb alól. (Lásd: Trockij, Kun Béla, Rajk, stb.)

2. A láb alól való eltétel után közvetlenül kiretusálgatták egymást a régi fotókról. Mint ahogy az alábbi képen is látszik:

Elvtársak

A gyilkosság ma már annyira nem jellemző a Pártra. (Takács iskolaigazgató úr Csepelről most nyilván közbeszólna, ha még tudna.) A retusálás viszont még dívik. Most épp Gréczy pajtást retusálták ki a nagy közös zsúrpartis tablóról.

A fő kérdés azonban az: ki retusál a végén? Puchék vagy a Gyurcsány-halmaz?

A Böszménél is van ám radír, és ha véletlenül sikerül neki kilóra megvennie a Pártot, mint 2004-ben, akkor megeshet, hogy Andrassew, Mészáros és Avar írásai kezdenek majd eltünedezni a Népszava honlapjáról.

Gréczy nyilván nem tényező. Egy duplanulla. Vagy ahogy Pataky Attila mondaná: egy nullszériás. Csinált magának új blogot, a sületlenségein majd ugyanolyan jókat nevetünk, mint eddig. És továbbra is szépen körbenyálazza majd a szőnyeget Fletó körül. Nem is ez a lényeg.

Hanem hogy az MSZP még a saját nyaloncaival is ilyen vérprimitív, sutyerák módon bánik.

Dőljünk hátra, és élvezzük a műsort!

Szerző: Pilhál Té  2011.05.13. 22:54 Szólj hozzá!

Címkék: mszp gyurcsány népszava kun csepel stop takács rajk elvtárs szocialista böszme pataky gréczy trockij

A bejegyzés trackback címe:

https://pilhaltamas.blog.hu/api/trackback/id/tr812902134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása