Ha igen, nem sokan fogják sajnálni érte Strauss-Kahn főkufárt.

Mindenesetre a New York Post című bulvárlap szerint a szobalány, akit az IMF napi 24 órás merevedéssel küszködő vezetője nemileg háborgatott, egy olyan bronxi házban lakik, amelyet kizárólag AIDS-betegeknek illetve HIV-fertőzötteknek tartanak fönn.

Hogy a színes bőrű hölgy fertőzött-e, még nem tudni. De hogy a szexterroristának már ennek a lehetőségétől is tele lett a nadrágja, az valószínű.

Ha véletlenül megfertőződött, akkor Strauss-Kahn neve nemcsak szexuális bűnözőként, híres AIDS-esként és a világ egyik legrosszindulatúbb hitelkufárjaként marad majd az utókorra, hanem intő példaként is: így jár, aki HIV-teszt nélkül erőszakoskodik nőkkel.

És ha a vén szatír elrettentő példája révén csökken az erőszakoskodások száma a világban, akkor még – akaratán kívül – némi hasznot is hajtott.

Szerző: Pilhál Té  2011.05.18. 20:04 Szólj hozzá!

Címkék: aids hiv imf mercury freddy strauss kahn new york post szexterrorista

A bejegyzés trackback címe:

https://pilhaltamas.blog.hu/api/trackback/id/tr552914798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása