Tanúsítsunk nagyobb óvatosságot, körültekintést a németországi nagyvárosok karácsonyi vásárain, forgalmas helyein – int minden magyart óvatosságra a külügy jószándékú közleménye. Ám a körültekintés itt már édeskevés. Az én javaslataim a következők.

1. Eszünkbe se jusson nyugati nagyvárosokba menni, azokat egyáltalán megközelíteni. Lehetőleg ne hagyjuk el Magyarországot, a lakásunkat is minél ritkábban.

2. Ha agylágyulásunk olyan mértékű, hogy az 1. pontban megfogalmazottakat figyelmen kívül hagyjuk, akkor csak olyan vásári forgatagot látogassunk meg, amelyet legalább egy méter magas betonrámpák, tankcsapdák vesznek körbe, megakadályozva az éppen aktuális elmebeteg Ahmed vagy Musztafa furgonos-kamionos benyomulását.

3. Ha a 2. pontra is fittyet hányunk, akkor erősen ajánlom egy kamion beszerzését. Meglehet, egy ilyen jármű pilótafülkéjéből körülményesebb a vásárlás, viszont elkerülhető a sorban állás (a tömeg garantáltan szétnyílik előttünk), magaslati kilátásunk lesz, és ami a lényeg: egy ellenséges kamion nem tud átmenni rajtunk. Arra viszont ügyeljünk, hogy nézelődés közben senkinek ne hajtsunk a lábára, mert a végén minket is terroristának néznek!

4. Akinek nem futja kamionra, az egy második világháborús Turán III-as közepes harckocsiba is bepattanhat. (Az oroszországi Kubinka múzeumában van belőle pár darab.) Ennek előnye a 3. pontban vázolthoz képest, hogy ellenséges kamiontámadás esetén mindjárt ellencsapást is mérhetünk Ahmedre (Musztafára), ami gyorsan véget vethet a további zavaró allahakbarozásnak. További járulékos haszon lehetne, hogy a korabeli magyar hadiipar gyöngyszemének számító Turán sikeres akciója talán meghozná az illetékesek kedvét ahhoz, hogy végre föltámasszák a magyar harcjárműgyártást. (Kapcsolódó olvasmány: a Zrínyi rohamtarackok második világháborús sikerei.

5. Aki ódzkodik a kamionos és tankos módszertől, annak áthidaló megoldás lehet a röfis jelmez. Ha szerencsénk van, disznónak látszódva talán nem hajt át rajtunk a „szegény, szerencsétlen menekült embertársunk” a MAN irgalmatlanul nagy abroncsaival. De vigyázat! A kalasnyikovos, bombás támadóktól ez a jelmez sem véd.

6. Ezen óvintézkedések talán segítenek, hogy ne a hullazsákunk kerüljön a karácsonyfa alá.

 U. i.: Eszemben sem volt viccet faragni, gúnyt űzni a berlini tragédiából. Csak arra próbáltam fölhívni a figyelmet, hogy ha túl szeretnénk élni az elkövetkező évtizedeket, olyasmiken is egyre komolyabban el kell merengenünk, amik eleddig rossz viccnek is gyengék lettek volna.

Szerző: Pilhál Té  2016.12.21. 00:44 2 komment

Címkék: tank kamion furgon Berlin Zrínyi Turán Ahmed Musztafa

A bejegyzés trackback címe:

https://pilhaltamas.blog.hu/api/trackback/id/tr4612064525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E.Katolnai 2016.12.22. 08:34:38

"egyre komolyabban el kell merengenünk ..."
nem merengeni kell, hanem felvenni a vallásköntösbe bújt undoritó ideológia (mahmutizmus) és elmebeteg gén-hulladék követőivel a harcot. Kiszórni őket Európából, vissza ahova valók. Mocskos, alantas banda: "gyilkolom a fattya!"

Nullius 2017.08.03. 11:25:42

A berlini "terrorakció" megrendezett volt. Érdemes kutatni.
süti beállítások módosítása